1 OP 1 COACHING

Een compleet op maat gemaakt coachtraject. Wat heb jij nodig? Hoe kan ik helpen? Van persoonlijke ontwikkeling tot technische ondersteuning (de basis). En van strategie tot de Wet van Aantrekking. Veel completer ga je niet vinden. Voel je een “hell yes” neem dan contact met me op om te kijken of we een match zijn. Dat is beter uit te leggen in een gesprek dan in een overdreven lange salespage. Dus wil je meer info? Trek aan de bel.

3 maanden € 1499,- exclusief btw

6 maanden € 2799,- exclusief btw

SPIRIT BUSINESS TRIBE

Je bent niet alleen. Sterker nog, er is een complete tribe met Multi passionate ondernemers die samen groeien en successen vieren. Een groep ondernemers die maandelijks online samenkomen en op regelmatige basis co-worken met elkaar. 

ONLINE ACADEMY

Online cursussen over verschillende onderwerpen. Deze omgeving wordt steeds aangevuld met nieuwe cursussen. Allemaal online en in je eigen tijd te volgen. Ideaal!

waarom mijn coaching

ervoor zorgt dat je gegarandeerd je business laat groeien zonder te trekken en te duwen

100% commitment aan jouw groei

Ik ben er voor je waneer je me nodig hebt. Ik help je met alles maar je moet het zelf toepassen.

Persoonlijke groei

Jouw business kan pas groeien als jij dat als persoon ook doet. Zelf ben ik doorlopend bezig met mijn persoonlijke en zakelijke groei. Deze kennis hou ik niet voor mezelf en deel ik met al mijn klanten. Ik kan je dus op alle manieren ondersteunen op dit gebied.

Plezier en waardevolle lessen

Dat is wat mij betreft de ideale combi. Elke les die je leert zal samengaan met plezier. Waardoor je het makkelijker onthoudt en met gemak toepast.

De Feedback

Wat mensen zeggen over mij

VOLG ME OP INSTAGRAM

©Bianca Simons – Simons Academy 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.