Back to Top

Business Coaching

Een jaar lang ben ik het verlengstuk van je business. In dit traject werken we een jaar lang samen. Waarom een jaar? Omdat grote veranderingen niet plaats vinden in een week.

Het is makkelijk iets te veranderen maar het moeilijk om iets consequent te DOEN! We gaan een jaar lang samen aan de slag. Je werkt aan jezelf als persoon en je werkt aan je business. Het een kan niet zonder het ander. Zakelijke groei gaat altijd gepaard met persoonlijke groei.

Ik werk alleen met mensen die echt passen binnen het traject. Wil je weten of we een match zijn?

1 op 1 VIP dag

Werk een hele dag AAN je business samen met mij. We gaan aan de slag met jouw doelen en stellen een helder stappenplan samen waardoor jij jouw doelen met gemak gaat halen.

Wil je meer weten over deze enorm waardevolle dag die jouw business DIRECT naar het volgende level tilt? Wil je met een helder plan de deur uit gaan en zonder excuses jouw doelen gaan halen? Neem dan zeker contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.Online Programma's

Laagdrempelig werken aan je persoonlijke groei of zakelijke groei.

Om mijn coaching voor iedereen toegankelijk te maken ontwikkel ik regelmatig online programma's. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Er komen steeds nieuwe programma's bij dus hou mijn online Academy regelmatig in de gaten.

Simons Academy
KvK 68153686

Bianca Simons
bianca@mindsetvoorsucces.nl
Hoofdstraat 41a
6436 CB Amstenrade

Cookies | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

© Copyright 2017-2019 Bianca Simons | Mindset & BusinessCoach