Back to Top

De Wet van Aantrekking toepassen in je leven en je business

Je bent een hele week aan de slag gegaan met de Wet van Aantrekking. Je hebt misschien al kunnen proeven aan een aantal toffe manifestaties. HET WERKT ECHT! Hoor ik je denken. En dat klopt. Het werkt ook echt. Maar zoals met alles zul je dit moeten blijven oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen. Zorgen dat je van bewust onbekwaam vanzelf terecht komt in bewust bekwaam.

En dat lukt niet altijd zomaar. Want ondanks dat we wel “weten” hoe het werkt, blijkt in de praktijk het “doen” toch wel een dingetje. En als je het niet doet, dan weet je het dus eigenlijk ook niet.

Hoe mooi is het dat je NU kunt doorpakken. De vibe vasthouden en lekker kunt blijven creëren en manifesteren.

Speciaal voor jou heb ik dus dit toffe programma gecreëerd.

Je gaat werken met de kracht van de Wet van Aantrekking. Gedurende 6 maanden ben ik jouw stok achter de deur en je baken in de duisternis (lekker dramatisch, hou ik van).

Elke week is er ruimte om je doelen te delen in de besloten Facebookgroep. Daar kun je met gelijkgestemden sparren over dat wat je wil bereiken. En wie weet doe je nog mooie vriendschappen op met mensen die ook graag in een hoge vibe leven.

Ook is er wekelijks een live Q&A in de groep. Hier kun je al je vragen stellen en mag je als je dat wilt ook in de Hotseat plaatsnemen. (In deze “hete stoel” wordt je live gecoacht door mij op jouw vraagstuk).

Elke vrijdag delen we de successen met elkaar. Zo blijf je heerlijk gemotiveerd en kun je met een hoge energie het weekend in!

Tijdens dit programma ga je 6 maanden lang de kracht ervaren van de Wet van Aantrekking. 

Ik ga je leren hoe je jezelf saboteert en hoe je dit om kunt buigen naar ondersteunende overtuigingen.

In dit 6 maanden programma ga je dé stappen zetten naar je eigen succesvolle leven.

 

De prijs voor dit programma is echt fantastisch. Want speciaal voor jou is er een early bird optie. Omdat je meedeed aan de online Challenge. Dit programma gaat na 1 april € 799,- kosten. Tot 1 april kun je je nog aanmelden voor € 411,-.

Maak vooral gebruik van deze actie!

 

Ben je op zoek naar meer? Ga dan voor het VIP Programma.

Het VIP Programma duurt ook 6 maanden. Uiteraard ben je gedurende die 6 maanden ook gewoon onderdeel van de besloten Facebookgroep die hierboven vermeld staat. Maar omdat je nog grotere stappen wilt zetten kies je voor de 1 op 1 coaching als extra.

 

Wat houdt deze coaching in?

Elke maand hebben we een 1 op 1 coachgesprek. Dat kan zowel online als op mijn kantoor in Amstenrade. Hou je van zon en Roermond dan kan het met een beetje geluk ook al varend op de Maas.

Tijdens deze gesprekken gaan we aan de slag met jouw concrete doelen. Op welk gebied wíl je nu echt iets veranderen? We gaan kijken naar de overtuigingen die je in de weg zitten en we gaan gewoon precies dát creëren wat jij wenst! Ik heb er nu al zin in!

Ook voor deze versie is er nu een Early Bird prijs. Speciaal voor jou, omdat je meegedaan hebt aan de challenge.

Na 1 april zal de prijs omhoog gaan naar € 1888,-. Maar tot die tijd geldt dus de early bird prijs van € 999,-. Voor 6 maanden online én offline coaching. Dit is echt peanuts in vergelijking met je gaat creëren vanaf dag 1.

Ik heb zin om met je samen te werken. Te creëren en te manifesteren als een malle. Jij ook?

Ben je er zeker van dat je meedoet? Meld je dan nu aan:

 
  Totaal

  Heb je vragen? Twijfel je? Neem gerust contact met me op! Ik plan met liefde een online inspiratiecall met je in.


   

  Simons Academy
  KvK 68153686

  Bianca Simons
  bianca@mindsetvoorsucces.nl
  Hoofdstraat 41a
  6436 CB Amstenrade

  Cookies | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

  © Copyright 2017-2019 Bianca Simons | Mindset & BusinessCoach