Back to Top
 
 
 

De Wet van Aantrekking toepassen in je leven en je business

 

In 6 maanden naar overvloed! Overvloed in je leven en overvloed in je business.

Jouw energie, overtuigingen en acties bepalen jouw succes, niet hard en strategisch werken.

Als je leert hoe je de wet van aantrekking in je voordeel kunt gebruiken, kun je met werken vanuit flow succesvol zijn!

Zonder frustratie en een gevoel van tekort. Zonder marketingstrategieën, funnels en maillijsten als basis. Zonder zware last. Het enige wat je moet doen is zorgen dat je alles met een high vibe doet. En dat betekent dat je alles doet met plezier. Ja, zelfs je boekhouding.

6 maanden lang gaan we samen deze journey aan.

In een programma dat jouw trillingsfrequentie gaat verhogen en daarmee ook jouw resultaten gaat verbeteren. Meer omzet, meer fijne klanten en meer energie om te genieten van het leven. Want dat is waar we het voor doen.

6 maanden lang gaan we samen een nieuwe gewoonte creëren. De gewoonte om overvloed vanzelfsprekend te vinden. De gewoonte om lichter door het ondernemen en het leven heen te dansen en de gewoonte om te denken in mogelijkheden.

 

Do what makes your SOUL shine

 

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met dat wat “makes your soul shine”. Alleen dan kun je optimaal gebruik maken van de Wet van Aantrekking.

 

Ontdek dat wat je blij maakt en doe meer van dat!

 

Je gaat leren hoe je een Money Mindset creëert die jou helpt vanuit  vrijheid te kunnen ondernemen. Dus geen beslissingen meer maken met de vraag of je het je kunt veroorloven. Maar beslissingen maken met de vraag of je er blij van wordt.

 

Does it spark joy?

 

 

Je gaat gegarandeerd resultaat creëren. Dat wat je aandacht geeft groeit. Ik ga je leren hoe je de juiste zaken aandacht geeft.

Elke week deel je je weekdoelen in de besloten Facebookgroep. In deze groep houden we elkaar accountable en steunen we elkaar in het halen van deze doelen.

Elke week delen we onze successen in de groep. Want feestjes vieren is het allerbelangrijkste (ook voor je trillingsfrequentie)!

Er is ruimte om in de groep je vragen te stellen en je energielevel weer op peil te krijgen. Samen zetten we een krachtige energie neer die zorgt voor succes!

 

You must be a vibrational match to whatever it is that you want to manifest.

 

 

En precies dat gaan we doen. We gaan ervoor zorgen dat je energie matcht met jouw verlangen. En dan ga je ervaren hoe krachtig de Wet van Aantrekking is!

 

If you ask the universe to send you signs, believe what shows up!

 

Law of Attraction Journey basic

 

Je gaat werken met de kracht van de Wet van Aantrekking. Gedurende 6 maanden ben ik jouw stok achter de deur en je baken in de duisternis (lekker dramatisch, hou ik van).

Elke week is er ruimte om je doelen te delen in de besloten Facebookgroep. Daar kun je met gelijkgestemden sparren over dat wat je wil bereiken. En wie weet doe je nog mooie vriendschappen op met mensen die ook graag in een hoge vibe leven.

Ook is er wekelijks een live Q&A in de groep. Hier kun je al je vragen stellen en mag je als je dat wilt ook in de Hotseat plaatsnemen. (In deze “hete stoel” wordt je live gecoacht door mij op jouw vraagstuk).

Elke vrijdag delen we de successen met elkaar. Zo blijf je heerlijk gemotiveerd en kun je met een hoge energie het weekend in!

 

Tijdens dit programma ga je 6 maanden lang de kracht ervaren van de Wet van Aantrekking. 

Ik ga je leren hoe je jezelf saboteert en hoe je dit om kunt buigen naar ondersteunende overtuigingen.

In dit 6 maanden programma ga je dé stappen zetten naar je eigen succesvolle leven.

Dit programma gaat vanaf volgend jaar zeker het dubbele kosten. Maar nu kun je je nog aanmelden voor   € 825,62 excl. BTW (€ 999,- incl. BTW).

Speciaal in 2019 krijg je bij dit programma 6 maanden extra in de besloten Facebookgroep. Dus 1 jaar coaching! Een heel jaar volg ik je op de voet en gaan we aan de slag met jouw droomleven.

 

Law of Attraction Journey VIP

Ben je op zoek naar meer? Ga dan voor het VIP Programma.

Het VIP Programma duurt ook 6 maanden. Uiteraard ben je gedurende die 6 maanden ook gewoon onderdeel van de besloten Facebookgroep die hierboven vermeld staat. Maar omdat je nog grotere stappen wilt zetten kies je voor de 1 op 1 coaching als extra.

 

Wat houdt deze coaching in?

Elke maand hebben we een 1 op 1 coachgesprek. Dat kan zowel online als op mijn kantoor in Amstenrade. Hou je van zon en Roermond dan kan het met een beetje geluk ook al varend op de Maas.

Tijdens deze gesprekken gaan we aan de slag met jouw concrete doelen. Op welk gebied wíl je nu echt iets veranderen? We gaan kijken naar de overtuigingen die je in de weg zitten en we gaan gewoon precies dát creëren wat jij wenst! Ik heb er nu al zin in!

De prijs voor dit exclusieve programma is € 1888,- excl. BTW (€2284,48 incl. BTW). Voor 6 maanden online én offline coaching. Dit is echt peanuts in vergelijking met je gaat creëren vanaf dag 1.

Ik heb zin om met je samen te werken. Te creëren en te manifesteren als een malle. Jij ook?

Ben je er zeker van dat je meedoet? Meld je dan nu aan:

 
  Totaal

  Heb je vragen? Twijfel je? Neem gerust contact met me op! Ik plan met liefde een online inspiratiecall met je in.


   

  Simons Academy
  KvK 68153686

  Bianca Simons
  bianca@mindsetvoorsucces.nl
  Hoofdstraat 41a
  6436 CB Amstenrade

  Cookies | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

  © Copyright 2017-2019 Bianca Simons | Mindset & BusinessCoach