Back to Top

Verander je mindset voor een succesvol bedrijf

Wist jij dat het succes van je business afhangt van jouw mindset, je energielevel en je acties?

De mogelijkheden van succes zijn oneindig. Je hoeft ze alleen maar te zien. En dat is vaak waar het misgaat. We denken dat we hard moeten werken om veel geld te verdienen. Een mindset voor succes wil vooral slim werken om zo exact het leven te leiden wat je wilt leiden.

Daarom bied ik megakrachtige 1 op 1 trajecten aan. Naast dat ik graag in groepen werk en regelmatig een training voor één of meerdere dagen aanbied waarin je in een groep aan de slag gaat werk ik ook heel graag 1 op 1. In deze trajecten gaan we samen aan de slag om jouw business en jouw eigen energielevel naar The Next Level te tillen.

Er zijn 2 soorten trajecten:

Silver
– Voor de startende ondernemer. Je leert hoe de Wet van Aantrekking precies werkt en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken.
Gold
– Voor de ondernemer die al een heel helder beeld heeft over zijn of haar business maar wel een toe is aan de volgende stap. Meer rust, structuur en continuïteit door een laag dieper te gaan kijken naar overtuigingen en door aan de slag te gaan met je eigen energie.

 

Tijdens deze trajecten ga je kennismaken met je belemmerende gedachten en ga je leren hoe je deze kunt ombuigen in mogelijkheden. Jij en je bedrijf gaan groeien en je gaat aan de slag met het creëren van dat wat je precies wilt.

Je gaat kennismaken met de kracht van mindset in combinatie met de wet van aantrekkingskracht. Zonder een positieve mindset zul je geen voordeel ervaren van de wet van aantrekkingskracht. Alleen maar denken en geloven is niet voldoende. Niet alleen woorden maar vooral de daden maken het verschil.

Deze programma’s  zijn geschikt als:

  • Je met je bedrijf vastloopt in je groei;
  • Je te weinig omzet haalt en je als het zo doorgaat op zoek moet naar een baan;
  • Tijd over wilt houden voor dát wat echt belangrijk is in het leven;
  • Je een betere versie van jezelf en je business wilt zijn;
  • Je je eigen succes wilt bepalen;
  • Je een heleboel dromen hebt, maar niet weet waar of hoe je moet beginnen;
  • Een leven wilt creëren waarin je nooit meer vakantie nódig hebt;
  • Je bedrijf naar ’The Next Level’ wilt tillen.

 

Met mijn achtergrond in zowel de commerciële als publieke wereld én als ondernemer ben ik in staat samen met jou nieuwe wegen te ontdekken. Tunnelvisie ligt op de loer als je alles alleen wilt doen. Ik ga je uitdagen nieuwe wegen en nieuwe mogelijkheden op te zoeken, grenzen te verleggen en vooral vernieuwing in je denken aan te brengen.

Met als resultaat een succesvolle business en vooral een succesvol leven gericht op dat wat jij belangrijk vindt!

Ben jij klaar om stappen te zetten? Neem dan contact met me op en we plannen een intake!

Simons Academy
KvK 68153686

Bianca Simons
bianca@mindsetvoorsucces.nl
Hoofdstraat 41a
6436 CB Amstenrade

Cookies | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

© Copyright 2017-2019 Bianca Simons | Mindset & BusinessCoach