Gisteren was ik op een “Word master in geld manifesteren” event. En wat ik eigenlijk diep van binnen al een tijdje wist, moest gisteren gewoon kraakhelder worden.

Ik ga het anders doen.
Sterker nog, ik stop met werken zoals ik dat nu doe.
Ik ga alleen nog maar mensen helpen en inspireren vanuit mijn basis. Nóg meer vanuit de Wet van Aantrekking. Nóg meer vanuit energie. Nog meer vanuit de nieuwe dimensies die zich aan het manifesteren zijn.

Ik heb geen zin meer in bikkelen, in een funnel, in een marketingstrategie, een mailinglijst in een masterplan! Ik heb zin om te doen waar ik zin in heb. En ik geloof echt dat het kan.

Master planner hier. Tenminste, tot gisteren. I’m done. Want elk plan levert stress op. Levert een heleboel “hoe” vragen op. En vooral een heleboel “moeten”. Man, wat ben ik daar klaar mee.

Als je werkt vanuit je hoofd dan is het allemaal prima te doen. Dan kun je alles prima verantwoorden. Wat je doet en waarom je het doet. Maar de grote vraag is natuurlijk: word je er blij van??? Word je blij van moeten? Van plannen? Van funnels en marketingplannen?

Ik niet. En de Wet van Aantrekking stiekem ook niet. Om twee redenen.

1. Als je niet doet waar je blij van wordt dan trek je met je vibe meer aan van dat waar je niet blij van wordt.

2. Als je meteen in de “hoe” vraag schiet (en dat gebeurt in je hoofd), beperk je jezelf meteen. The Universe works in mysterious ways. En alleen als je het wil zien, komen er oneindig veel kansen op je pad. Zodra je de “Hoe Tunnel” in gaat, zet je oogkleppen op en kun je alle kansen buiten de tunnel niet zien.

Ik ga stoppen met moeten. Uit mijn hoofd. Ik ga mezelf alleen nog maar toestaan om te doen wat klopt voor mij. Om alleen nog maar te doen wat me blij maakt. Want dat is wat vrijheid is. Alleen zo kun je je volle potentieel benutten.

En ja, dit heeft gevolgen. De Business Mindset Boost gaat verdwijnen. 8 februari is de laatste editie. En dus de laatste kans om voor dit bedrag een toffe (stiekem al meer aangepast aan de wet van aantrekking en alles wat daarbij komt kijken) workshop om jouw bedrijf een boost te geven.
En er komt een heel nieuw concept. Vanuit mijn hart. Vanuit mijn verlangen. Vanuit de behoefte om mijn verlangen te leven. Een nieuwe naam, een nieuwe community en een nieuwe invulling. Verandering is goed. Het geeft me energie.

Dus meer spiritualiteit, meer fuck you’s en nog meer mijzelf zijn. Zeggen wat ik denk. Mijn waarheid delen en jou inspireren om dat ook te gaan doen. Mijn basis ligt in spiritualiteit. We maken als mens een groei door. Van 3D via 4D naar 5D. En dat biedt ongekende mogelijkheden. Voor iedereen. En ik kan niet meer functioneren als ik dat niet meeneem. In mijn bedrijf, in mijn coaching en eigenlijk in alles wat ik doe.

En ja, ook jij kunt dat. En ja, ook jij kunt een succesvol bedrijf hebben door heel dichtbij jezelf te blijven. Door niet te zeggen wat je klanten willen horen maar door de klanten aan te trekken die jouw waarheid willen horen.

Zo simpel kan het zijn. Want eigenlijk is alles supersimpel. Alleen doen wij zelf ons uiterste best om het ingewikkeld te maken.