De wet van aantrekking heeft alles te maken met energie en met de frequentie van energie. Met trillingsfrequentie.

Onze gedachtes zijn meetbaar. Meetbaar in trilling/frequentie. De Frequentie van een positieve gedachte is hoger dan de frequentie van een negatieve gedachte. En de frequentie waar je op afstemt is de frequentie die je te zien/voelen/horen krijgt.

Ik zal aan de hand van een voorbeeld uitleggen hoe dat precies werkt:

Als je naar de radio wilt luisteren is het de bedoeling dat je je radio instelt op een frequentie. Stel ik wil luisteren naar Radio 3 Fm. Radio 3 FM zendt hun uitzendingen uit op een frequentie. Om de uitzending te kunnen ontvangen moet ik mijn radio afstemmen op die frequentie. Klinkt redelijk logisch toch?

Stel je eens voor dat je naar radio 2 wilt luisteren. Dan stem je af op een andere frequentie dan die van 3FM. Een andere frequentie. Een ander trillingsniveau.

Dus als ik mijn radio afstem op Radio 3FM is het eigenlijk heel logisch dat ik de muziek van Radio 3 FM ontvang. Sterker nog, het zou heel raar zijn dat wanneer ik Radio 3 wil luisteren ik zou afstemmen op Radio 2 en zou verwachten dat ik daar naar één van de DJ’s van Radio 3 kan luisteren. Tot zover heel begrijpelijk denk ik.

Precies op die manier werkt ook de Wet van Aantrekking. Het gaat allemaal om de frequentie waarop je afstemt. Stem je af op Frequentie frustratie, boosheid, angst… Dan is dat dus ook precies wat je krijgt. Je kunt niet afstemmen op boosheid en vrolijkheid terug verwachten.

De basis van de Wet van Aantrekking is dus afstemmen. Afstemmen op de juiste frequentie. En dat kun je leren. Gelukkig.

Ik geef je nu 3 hele belangrijke tips in het leren afstemmen op de juiste frequentie:

 

Je bent wat je denkt. Je gedachtes bepalen wat er op je pad komt en hoe je leven zich manifesteert. Mensen hebben ergens tussen de 60.000 en 120.000 gedachtes op een dag. Onmogelijk om je bewust te worden van al je gedachtes en de gevolgen daarvan. Maar hoe kun je er dan achterkomen wat je in de basis denkt?Ben je bewust van hoe je je voelt. Elk gevoel is namelijk het gevolg van een gedachte. Zet een aantal keren per dag je alarm op je telefoon. Zodra het alarm gaat neem je heel even de tijd om te voelen hoe je je voelt. Voel je je goed, energiek en vol vertrouwen? Perfect, je hebt de juiste frequentie te pakken. Voel je je bv. onzeker, moe, angstig en twijfelachtig dan zit je op een lage frequentie. Dit meet je een aantal keren per dag. De uitdaging is om je vaker positief te gaan voelen. Op deze manier wordt je je bewuster van je “standaard frequentie” en kun je er dus voor zorgen dat je vaker op een hoge frequentie zit dan op een lage. Gegarandeerd resultaat!

 

Zit je in een lage energie? Voel je je moe? Heb je het koud? Kom in beweging. Hoe meer je beweegt hoe hoger je frequentie. Klinkt simpel maar als je uitgeblust op de bank ligt heb je echt de kracht niet om in beweging te komen. Ook als je stil zit kun je “in beweging” zijn. Mediteer. Volg een geleide meditatie. Het hoeft geen uren te duren, doe wat voor jou prettig is. Maar blijf niet hangen in de lage energie. Buig het om naar iets positiefs.

 

Je kunt nooit een betere versie van jezelf worden als je energie toelaat die je naar beneden haalt. Breng zelf hoge energie en laat alleen hoge energie toe. Dus heb je mensen om je heen die zorgen voor een laag energieniveau, die je leegzuigen en die energie kosten? Neem afstand. Verzamel mensen om je heen die een hoog energielevel hebben. Die begrijpen wat je wilt. Die je helpen en steunen. Mensen die je klein willen houden en die tijd en energie kosten gaan je never nooit verder helpen.

 

Het allerbelangrijkste is jezelf bewust worden van het leven dat je tot nu toe gecreëerd hebt. Want alles is te danken aan je eigen energie. Alles. En als je het graag anders zou willen dan moet je dus ook iets anders doen.